Tanítványok írták

A (TA) tanfolyamon való részvétel életem egyik legjobb döntése volt. Hálás vagyok a sorsnak, hogy hozzád irányított és a Te tudásod által kaptam betekintést erre a területre. A tanfolyamtól teljes mértékben azt kaptam amire számítottam. Belépőt egy nagyon érdekes és kiemelkedően fontos területre, ahol „jól irányzott kérdések által” megismerkedhetünk önmagunk és embertársaink rejtélyes „belső” világával. Már ez önmagában egy fantasztikus dolog, de ennek megismerése után, számtalan lehetőség nyílik meg a továbbtanulásra. Köszönöm, hogy kaphattam abból a hatalmas szakmai tudásból és tapasztalatból ami neked van, és abból a mérhetetlen szeretetből ami belőled árad💖

Hálás köszönettel kívánok, minden szépet és jót:Hrachovina – Virág Éva

„A képzés magas színvonalú, tartalmas. Jegyzetei kiválóak, mindenre kitérnek,  a videók szemléletesek és jól érthetők, Nagyon sok újat lehet tanulni belőle még pszichológusként is. A holisztikus coach egy teljesen új szemléletmódot mutat meg. Különösen tetszik a gyermek mozgás és masszázs rész, amely bármely terápia esetén hasznos kiegészítő lehet. Köszönöm Ágnesnek a pozitív hozzáállását és segítőkészségét!”

Dr Dunainé Kósa Éva

Hasznos a tanfolyam az egyén fejlődésére és ezáltal tudunk majd másoknak is a hasznára lenni a jövőben. Először is mindenkinek önmagán kell dolgoznia ahhoz, hogy segítsen másokon. Jobban megértem a saját „programomat” így e szerint tudok tekinteni a kapcsolataimra és más szemmel nézni rájuk. A problémákat más szinten megoldani.

Vasvári Bernadett                                                                                                                        

Nagyon sok tapasztalatot szereztem, elsősorban önmagamról, és a másik ember problémáján keresztül megértőbb lettem, önmagamhoz és másokhoz. Úgy érzem a gyakorlati képzéseken több mindent megtanultam, mint bármilyen iskolában. A holistic life coach képzés egy új nézetet, új lehetőséget tárt fel előttem, megnyílt egy új kapu. Elindítottam a vállalkozásom! Köszönök szépen minden!

Berta Melinda

Nagyon hasznos képzés volt. Csodálatos felismeréseket adott! Spontán és rugalmas is volt a strukturáltsága mellett, így személyre szóló is tudott lenni, ezáltal mindenkinek többet adott, szerintem mint amennyit vártunk tőle.

Mászáros Viktória

Nagyon jó képzés volt, mert elmélet és gyakorlat sokoldalúan keveredett, rugalmas és az aktuális igényekhez igazodó volt. Harmonikus jó hangulatban tanulhattunk, és ez nagyon ösztönző volt a fejlődésünkre.

Jászai Tamásné

Nagyon szimpatikus számomra, hogy a képzés családias légkörben zajlott. Megnyíltunk egymás előtt Ági segítségével. Rájöttünk a saját problémáink megoldására. Sikeresen léptük meg az itt tanultak alapján az új céljainkhoz vezető akadályokat. Nagy rálátást kaptunk a coaching lényegéről és sok-sok eszközt hozzá.

Ladányiné Miskolczi Zsuzsanna

Jó, átfogó, sokrétű! Fejlődést eredményezett azonnal. Rengeteg tudást és tapasztalatot fedeztem fel ill. találtam Ágnes képzésén. Egyes részekről szívesen hallottam volna még részletesebben. Nagyon tetszett a képzés és örülök, hogy eljöttem.

Gyenei Gyöngyvér