Holisztic Family Coach képzés távoktatásban

Magyarországon egyedülálló képzési program. Saját tempóban, otthonról is végezhető…

A coaching hagyományos megközelítései nagyrészt figyelmen kívül hagyják a test betegség üzeneteit a rossz közérzetünk valós okait. A testtájaink pedig jeleznek, csak megfelelően értelmezni kell az üzeneteit!

A holisztikus megközelítés magában foglalja a lelki és testi gyógyulási folyamatokat. A terapeuták és a tanácsadók szakértők, de nagyrészt a régi kérdések tisztítására és kitöltésére koncentrálnak.

A coaching más megközelítést alkalmaz, és megnyitja a saját belső struktúránk birodalmát. A tanultak nagy segítséget nyújtanak az élet minden területén.

A jó coach a folyamat során felismeri és hatékonyan kezeli az ügyfél érzéseit, rugalmasan alkalmazkodik az ügyfél stílusához, hangulatához, az ügyfél számára megfelelő nyelvezetet és viselkedési módokat alkalmaz, miközben fenntartja önazonosságát.

A coach és ügyfele közötti kapcsolat minősége nagyban befolyásolja a folyamat sikerét. Az ügyfél hozza a szándékait, vágyait, céljait, értékeit, gondolkodási és cselekvési szokásait.

A test üzenetei megimerhetjük saját működésünket is tetőtől talpig!

Azok számára lehet hasznos, akik valamilyen fontos, életük több területére kiterjedő változást visznek véghez. A coaching egy megtervezett, az ügyfél igényeit figyelembe vevő munkakapcsolat. 

A life coaching célja az életminőségünk javítása: elérni, hogy elégedettebbek, és boldogabbak legyünk az életünkkel: a belső értékrendünkkel nagyobb összhangban, és kiegyensúlyozottabban éljünk. A life coaching akkor lehet hasznos számunkra, ha törekszünk arra, hogy ne csak napról napra létezzünk, és készek vagyunk változni is ennek érdekében.

Aki ma elvet egy gondolatot, az holnap cseleke­detet arat, holnapután szokást, általa pedig a jelle­met, végül pedig a sorsát, a végzetét.

Jelentkezés és információ: Baranyi Ágnes

E-mail: agi0510@gmail.com